Indonesisch vertalen

Op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en deskundig vertaalbureau? Dan moet u bij Tongo zijn! Wij hebben van vertalen een kunst gemaakt, door alleen professionele vertalers in ons netwerk op te nemen die gediplomeerd zijn, aantoonbare ervaring hebben en deskundig werk kunnen leveren. Indonesisch vertalen is vakwerk. Daarom doet u er goed aan om Tongo in te huren. U bespaart tijd én u verzekert uzelf van een 100% juiste vertaling!

Waarom Tongo?

Onze tevreden klanten blijven niet voor niets bij ons terugkomen. Met deze topputen onderscheiden wij onszelf van andere vertaalbureau’s:

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Waar andere vertaalbureau’s meestal de standaardprijs voor een vertaling hanteren, liggen onze prijzen gemiddeld 15% lager. U bespaart dus flink op de kosten én u profiteert van onze persoonlijke service. Wij begrijpen namelijk dat elke tekst uniek is en daarom leven we ons eerst goed in uw situatie of bedrijf in om een tekst zo goed mogelijk te kunnen vertalen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze unieke tevredenheidsgarantie? Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u een offerte aanvragen? Dat kan uiteraard geheel vrijblijvend. Vertaalbureau Tongo helpt u graag verder en voorziet u van de informatie waar u om vraagt. Schroom niet om ons te bellen via 070-753194. Vertaalbureau Tongo is er voor u!