Trouwakte vertaling

Vertaalbureau Tongo voorziet u graag van de juiste vertaling van uw huwelijksakte. Wij leveren u de snelste service en een 100% juist vertaling van uw document. Gaat het om een spoedvertaling? In de meeste gevallen rekenen wij geen extra kosten hiervoor. Wij presenteren u altijd onze scherpste tarieven in een heldere en overzichtelijke offerte, die u geheel vrijblijvend kunt aanvragen. We bieden u persoonlijk contact en maken onze unieke service compleet met een tevredenheidsgarantie, waardoor u altijd verzekerd bent van een 100% juiste vertaling.

Professionele vertaling van uw huwelijksakte

Het uitgebreide netwerk van Tongo bestaat uit professioneke, geschoolde vertalers die zichzelf constant aan het verbeteren zijn. Voor elke taal hebben wij een professional in dienst, zodat u uw huwelijksakte 100% juist in de gewenste taal ontvangt. Wilt u met spoed een huwelijksakte laten vertalen? Neem dan contact met ons op voor een nauwkeurige indicatie van de oplevertermijn.

Huwelijksaktevertaling voor een aantrekkelijke prijs

Onze tarieven vallen gemiddeld 15% lager uit dan de standaardprijzen die andere vertaalbureau’s rekenen. Daarnaast hanteren wij een documentprijs voor het vertalen van een huwelijksakte. Deze is lager dan de prijs per woord waardoor de prijs van uw vertaling lager uitvalt. Bent u benieuwd wat de vertaling van uw huwelijksakte zal gaan kosten? Schroom dan niet en neem contact met ons op door een kopie van het document te sturen, zodat we u direct een vrijblijvende offerte kunnen presenteren.