Vertaalbureau

Heeft u een vertaalopdracht en twijfelt u tussen een individuele vertaler of een vertaalbureau? Vertaalbureau Tongo biedt u vele voordelen:

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Voor elke tekstsoort een professionele vertaler

Of u nu uw Duitse website naar het Nederlands wilt vertalen, uw folder naar het Indonesisch of uw geboorteakte naar het Russisch, Vertaalbureau Tongo heeft voor elke taal en voor elk specialisme een professionele vertaler in dienst. Naast een foutloze vertaling van een tekst is het van groot belang dat het doel en de toon van een tekst hetzelfde blijft. Daarom werken wij met vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Zij houden uw doel(groep) en wensen nauwlettend in de gaten en kunnen zich goed inleven in uw bedrijf of in u als persoon.

Bereikbaarheid en kredietwaardigheid

Bij Tongo kunt u ervan uit gaan dat u uw vertaling altijd op tijd ontvangt. Mocht er een vertaler uitvallen of niet beschikbaar zijn om wat voor reden dan ook, dan hebben wij altijd snel achtervang geregeld. Ook in vakantieperiodes kunt u hierdoor vertrouwen op onze diensten. Vertaalbureau Tongo is goed bereikbaar voor al uw vragen over uw opdracht of als u een offerte wilt aanvragen. Ons sales & supportteam geeft snel antwoord op uw vragen. Tijd kost namelijk geld! Ook is het belangrijk om te weten of u uw betaling kunt terugvorderen of schade kunt verhalen als er onverhoopt iets misgaat of als u niet tevreden bent. De benodigde informatie over de kredietwaardigheid van Tongo vraagt u gemakkelijk op via de Kamer van Koophandel.

Contact

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u een nauwkeurige indicatie van een oplevertermijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Dat kunt u doen door te bellen naar 070-7531944. Vertaalbureau Tongo staat graag voor u klaar!