Vertalen van Indonesisch naar Nederlands

Op zoek naar een professionele vertaler voor uw vertaalopdracht? Dan bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Ons doel is de beste en snelste vertaaldiensten aan onze klanten te leveren. Wij bieden daarbij een uitstekende persoonlijke service, zodat we onze klanten altijd met een tevreden gevoel achterlaten. We verdiepen ons in uw bedrijf of activiteiten zodat we precies weten welke boodschap u met uw document over wilt brengen. Vertalen van Indonesisch naar Nederlands of andersom is voor ons geen punt. Tongo helpt u graag verder!

Waarom Vertaalbureau Tongo?

Vertaalbureau Tongo onderscheidt zich op een aantal punten van andere vertaalbureau’s:

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Dankzij een uitgekiend ordermanagementproces en het opvolgen van en strakke planning zorgen wij ervoor dat uw vertaling zo spoedig mogelijk geleverd wordt. Daarnaast zorgen we voor een 100% juiste vertaling door louter professionals in ons vertaanetwerk toe te laten die stuk voor stuk een taal- of vertaaldiploma hebben afgerond en aantoonbare ervaring hebben. Onze heldere tarieven liggen gemiddeld 15% lager dan de standaardprijs die voor een vertaling gerekend wordt. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Alleen dan kunnen wij de wensen en doelen van onze klanten helder voor ogen krijgen. Tot slot zort onze unieke tevredenheidsgarantie ervoor dat u altijd gegarandeerd bent van een 100% jusite tekst. Anders krijgt u uw geld terug.

Meer informatie

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor meer informatie! Wij zijn te bereiken op 070-7531944. Schroom niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag verder! Vertalen van Indonesisch naar Nederlands is mensenwerk, maar bij Tongo hebben we er een kunst van gemaakt!