Vertalen van Nederlands naar Indonesisch

Wilt u uw website, folder, geboorteakte of contract laten vertalen van het Nederlands naar het Indonesisch? Aarzel dan niet en schakel Vertaalburau Tongo in! Bij Tongo is een breed netwerk van ervaren vertalers aangesloten die allemaal een taal- of vertaaldiploma hebben afgerond. Ook hebben zij aantoonbare ervaring en zijn zij constant bezig zichzelf te verbeteren. Vertaalbureau Tongo helpt u graag verder met al uw vertaalopdrachten!

Specifiek document vertalen van Nederlands naar Indonesisch

Bij Tongo begrijpen we dat iedere tekst uniek is. Een rijbewijs vertalen van het Nederlands naar het Indonesisch vergt andere vaardigheden dan het vertalen van een literair document. Daarom zijn de vertalers van Tongo onderverdeeld in verschillende specialismen. In de volgende specifieke vakgebieden zijn onze vertalers gespecialiseerd:

  • Commerciële vertaling: websites, brochures, flyers
  • Juridische vertaling: algemene voorwaarden, contracten, rechtbankdossiers
  • Technische vertaling: handleidingen, procedures, werkbeschrijvingen
  • Medische vertaling: onderzoeken, uitslagen, testen
  • Financiële vertaling: jaarverslagen, rapportages
  • Literaire vertaling: boeken, essays, gedichten

Contact

Vertaalbureau Tongo biedt u naast een 100% juiste vertaling ook een persoonlijke en unieke service, waardoor duizenden tevreden klanten bij ons terug blijven komen. Wilt u weten wat onze service voor u kan betekenen of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Bel naar 070-7531944 en laat u informeren.